学府(大学院教育)

おしらせ

2019.07.31 [学府(大学院教育), 研究院(研究)]

9月5日(木)~6日(金)多分野連携プログラム「アジアの戦争関連「遺産」をめぐる政治力学」 The Politics of War Related Heritage in Contemporary Asia

多分野連携プログラム 「アジアの都市と人」共催

「アジアの戦争関連「遺産」をめぐる政治力学」

Dates: September 5-6, 2019
Venue: Kyushu University Nishijin Plaza(九州大学 西新プラザ)

This event builds on a successful ongoing interdisciplinary project on the politics of war memory in Asian societies - the WARMAP project - led by Dr. Mark Frost of University of Essex, in collaboration with Prof. Edward Vickers of Kyushu University and Prof. Tim Winter of The University of Western Australia. It is held with support from The Resona Asia-Oceania Foundation, The Daiwa Anglo-Japanese Foundation and Kyushu University's Progress 100 Program.

主な講演者:
Mark FROST (University of Essex)
蘇智良 (Shanghai Normal University)
楊彪 (East China Normal University)
SHIN Heisoo (Ewha Womans University)
黄舒楣 (National Taiwan University)
阿古智子 (University of Tokyo)
Tim WINTER (University of Western Australia)
Hamzah MUZAINI (National University of Singapore)
Daniel SCHUMACHER (University of Essex)
Miki DEZAKI (Film Directer)
Edward VICKERS (Kyushu University)

Organized by:

▶ The War Memoryscapes in Asia Partnership (WARMAP): www.warinasia.com

▶ 九州大学台湾スタディーズ・プログラム: www.kyushutaiwanstudies.com

▶ 九州大学人間環境学府・多分野連携プログラム「アジアの都市と人」

▶ 九州大学人社系協働研究・教育コモンズ

Contact:
九州大学 台湾スタディーズ・プログラム
E-mail: kyudaitaiwanstudies@gmail.com (前原)

(@マークは小文字に変換)

For more details, please refer to the WARMAP website.